Podrobnosti recenze

5.8 5 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Duben 27, 2015 3162
(Upraven: Květen 28, 2015)
Celkové hodnocení

6.8
Příběh

6.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

7.0
Zpracování

7.0
Ano, fajn uvolněný film, kde rád prominu, ač jinak nemusím, vykroucené "tetky", neboť jsou ztvárněny s lehkostí v čele s Coco Legrandem, navíc vše doplněno o mexickou sexy herečku Fabiolu Campomanes ...

Rodrigo Bastidas v roli Charlyho mi herecky vůbec nevadil, ale vadil mi po zjevové stránce, na otce malého Pedra bych si představoval mladšího herce, a ne takového vrásčitého vouskáče, nějaký hezký protiklad krásné Lilianě, ale kdo ví, zda Pedro není jeho syn i ve skutečnosti (mají stejné příjmení) ...

Také jsem se pousmál, jak učitelka sdělovala, že v jejich malém městě se nic neutají, přitom Viňa del Mar je krásné chilské lázeňské letovisko s několika sty tisíci obyvatel a srostlo dohromady s druhým hlavním chilským městem Valparaiso a východně do vnitrozemí s dalšími dvěma městy a tvoří milionovou aglomeraci, kde v létě (leden, únor) je nádherně přes 30 st., ale moře má jen 12-14 st (Humboldtův proud od Antarktidy) …

Celkově hodnotím jako lehce nadprůměrný snímek pro bezva náladu ...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.