Podrobnosti recenze

7.1 4 10
Filmobanka
petr12
petr12
Září 01, 2009 3025
(Upraven: Květen 28, 2015)
Celkové hodnocení

8.3
Příběh

7.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Film svůj příběh jistě má, ale mě se zdá (a zdá se, že nejen mě), že to není to hlavní, co chtěli tvůrci říci. Tu velkou hloubku sdělení budou zřejmě vnímat jen citlivější dušičky a že to má grády, to potvrdili dva ze tří předešlých recenzentů a stejného názoru jsem i já a rozhodně na film jen tak nezapomenu.

Moc pěkné včetně hezkého zpracování (především to hudební) …
A ten neobyčejně obyčejný (myslím sympatičností a krásou) Jon Foster to zahrál moc s citem včetně půvabné, ve skutečnosti o tři roky starší, Sienny Miller a k tomu si střihl jednu z menších rolí i legendární Nick Nolte. Tím vyprávěcím stylem mi film trošku připomněl Švédskou trojku (ne příběhem).

Užil jsem si i dabingu s Lumírem Olšovským … zato postava Clevelanda, namluvená stařeckým hlasem Libora Hrušky, to bylo jako pěst na oko.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.