Podrobnosti recenze

6.8 8 10
locandina.jpg
Filmobanka
petr12
petr12
Březen 29, 2015 4580
(Upraven: Květen 28, 2015)
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Ze začátku jsem si říkal, co je na tomto filmu "gay"? No nakonec všechno :) Konečně jsem viděl film, který byl vtipný a zábavný. Odlehčený a hlavní hrdinka Serena Brun si svou roli očividně velmi užívala. Ve filmu není nic nového, objevného, přesto svou lehkostí dokáže zaujmout. Velmi jsem se bavil, když Serena dojela zpět do rodné italské vesnice za maminkou a babičkou, která z oka vypadla naší Kelišové ze SS. Taková baba jaga co mluví nářečím, kterému nikdo nerozumí:) Toto téma mohli klidně rozvésti dál, ale nevadí..... i tak se dotkli zajímavých témat, jako je sociální bydlení, nezájem úřadů o člověka, diskriminace na pracovišti a uvědomění si svých životních práv a postojů. Tedy nebylo to marné koukání.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.