Podrobnosti recenze

9.3 7 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Červen 06, 2015 6469
(Upraven: Červen 20, 2015)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Naprosto geniální snímek v podobě seriálu. Ani se mi nechce říkat že to je seriál, ale spíše film na pokračování. Proč geniální? Herci jsou naprosto nádherní, Nomi má božský hlas (baryton), Riley v sobě skrývá potenciál, který určitě více ukáže v nové řadě, Sun je geniální žena bojovnice, Kala kontrastuje v osobním životě, svou laskavostí a srdečností, Lito je nádherný herec, který objevuje své skutečné já, Capheus srdečný dobrák z Afriky, Will krásný policista a Wolfgang supermafián.

Vše co je spojuje je pohnutý život. Buď osobní, nebo pracovní. A také láska, vášeň a krása. Všichni jsou velmi chytří a sensitivní. Každý další díl plynule navazuje na předchozí a nejsou v něm prázdná místa (což se dnes považuje za moderní). Vše má svůj smysl a podobně jako u Matrixu se tento seriál může stát kultovní.

Geniální jsou také Wachovští. To co nedali do svých jiných projektů dávají sem a zdá se že mnoho toho teprve naznačují. Ve filmu používají jak skvělé efekty, dokonalou kameru, vychytaný příběh, tak i nádhernou hudbu.

Tohle má za mě 10 z 10.

Těším se na další sérii.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.