Podrobnosti recenze

8.2 10 10
(Upraven: Prosinec 16, 2015)
Celkové hodnocení

8.0
Příběh

7.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

7.0
Zpracování

9.0
Gay postava v kmenovém obsazení a od 2. řady se ví, že další je bisexuální. Kupodivu si ale nemyslím, že míra gay obsahu 40% je příliš, zatímco u Shameless je 20% tak akorát. Možná proto, že druhý jmenovaný sleduje spodinu, tak si umím představit, že heteráky gay téma neiritovalo tolik jako v případě vymydlených vysokoškoláků, z nichž jeden už stačil chytit i AIDS, s výhledem nejméně na střední třídu. I mně byl kriminálník Mickey sympatičtější než budoucí právník Connor (J. Falahee), přitom ten se do zločinu zapletl jen nešťastnou náhodou. Víc si všímám sociopatických rysů u něj a naprosto mi chybí větší bojovnost, najmě pak za správnou věc. To ale pro mě byla obecná výtka k celé 1. řadě. Ve druhé oceňuju, že si jsou tvůrci jasně vědomi ambivalentnosti svých postav a nenechávají jim v podstatě amorální jednání jen tak projít, ale naopak je noří hloub do bažiny lží i zločinů.

(Motiv AIDS je možná příliš, ale kvituju, že poselství bylo, že člověk, který není promiskuitní a dbá na bezpečný sex, nemůže spoléhat na to, že když se pro jednou zapomene, tak šance, že něco chytne, je menší. Je, ale pořád JE.)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.