Podrobnosti recenze

8.6 12 10
Filmobanka
tomas106
tomas106
Únor 21, 2009 5953
(Upraven: Leden 08, 2016)
Celkové hodnocení

8.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

7.0
Zpracování

9.0
Film se mi líbil.

SPOILERY:*

Další coming-outový příběh mě usvědčil z povrchnosti - ačkoli byl hlavní hrdina Steven (B. Silverstone) ohromný sympaťák, nějak jsem nemohl uvěřit, že by byl osudovou láskou urostlému hezounovi. Ale třeba to bylo tím, že B. Gorton nebyl dost přesvědčivý. Možná proto se mi hodně líbil v podstatě smutný konec. Stereotypní fag hag (jinak ale sympatická Ch. Brittainová) taky trochu rušila. Co mě ale nejvíce zaujalo - jak... ehm... čistě dokázali tvůrci podat téma záchodových dostaveníček. Protože Steven měl pravdu, že více příležitostí, jak se s někým seznámit aspoň na ten sex, neměl.

* Reakce na řadovou stížnost, že formulací "v podstatě smutný konec" porušuju pravidlo konec nevyzrazovat. A to jsem si s ní dal takovou práci, aby vyzněla jako pouze můj dojem, který může znamenat cokoli! :)))

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.