Podrobnosti recenze

3.8 3 10
Filmobanka
Hadonos
Hadonos
Září 12, 2015 1458
Celkové hodnocení

4.8
Příběh

3.0
Herecké výkony

5.0
Zvuk

5.0
Zpracování

6.0
Kraťas se mi líbil. Míru gay obsahu bych ale klidně snížil až na 20%.

SPOILERY:

Protože nezřetelné je obecně téma filmu, natož to gay podtéma. Explicitnější náznak (ne, ta masturbace to není) přijde až ke konci. A snížil bych to, třebaže je mi po třetím Kleinertově filmu asi jasné, že jedním z jeho osobních témat je homoerotické svádění s tragickým koncem. Víc se mi ale líbilo, že je opravdu dobrý horrorový režisér - má talent na tísnivé obrazy a dokáže je vydolovat i z levných lokací.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.