Podrobnosti recenze

7.5 22 10
Filmobanka
petule611
petule611
Prosinec 12, 2013 17015
Celkové hodnocení
 
6.3
Příběh
 
5.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
6.0
Zpracování
 
6.0
Proč "Hledání"?
Mně to spíš připomíná "Plácání".
Kluci v tomhle seriálu se v tom jenom plácaj. Je složitý, vytvořit smysluplnou dějovou linku, když základní myšlenkou na tvorbu seriálu je:
a) musí to bejt "přiměřeně" syrový, ale i "přiměřeně" romantický
b) postavy musí být "přiměřeně" zkažený, ale i "přiměřeně" kladný
c) musí to být "přiměřeně" rasově pestré - černoch s kubáncem, mexičan s bělochem...
d) mělo by tam být "přiměřeně" drog, "přiměřeně" AIDS, "přiměřeně" rodičovské homofobie, "přiměřeně" sexu...
Takže ve finále je tam všeho "přiměřeně", asi jako když Werich s Burianem zadělávali těsto bez soli. No a pak nám ten lívanec kydli na hlavu...
Ne, není to špatný - dá se to shlédnout. Je to jiné, než většina produkce a na to, že je seriál vysílán v TV je to i odvážné. Ale mám zásadní problém: dohromady to nesedí. Trojice hlavních protagonistů by se v reálném životě asi jen pozdravila - těžko věřím v jejich hluboké vzájemné přátelství. To samé s jejich partnery: přiznejme si, že "ujet" se dá s každým, ale pokud z toho chceme dělat vztah, většinou lovíme ve známých vodách - tj. někoho podobného nám samým. Tady jsme svědky takové... řekněme demokratičnosti, jaké gayové prostě schopni nejsou. Kromě toho mi vadí, že se někam ztratili všichni heteráci (s výjimkou jedné fag-hag), a že jsou všechny postavy tak hrozivě mužné... Takže zpět k neslanému lívanci: jsou tam všechny ingredience, což ještě neznamená, že jídlo bude dobré. Přesto doporučuji shlédnout.

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.