Podrobnosti recenze

7.0 1 10
Knihovna
Extasy
Extasy
Září 06, 2018 2564
Líbí se mi

7.0
Kniha se mi celkem libila ale ten styl psani mi prisel obcas ... no ja bych ty slovni obraty nepouzil (no psala to zenska ... jo a kniha je o gayich, vcetne popisu sexu). A pak jeste, prisla mi totalne nerealisticka, nejen v prubehu ty knihy ale korunu tomu nasadil zaver. Nechci prozrazovat jak to dopadne, ale dokaze nekdo na svou lasku cekat nekolik let a oddalovat setkani i kdyz nemusi? Na takhle polozenou otazku bych odpovedel ano, ale na to jak to bylo v knize popsany teda odpovidam ne.

Presto ale nelituju toho casu a ... jo, prectete si ji. Zas tak spatny jak muze z myho textu plynout to neni.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.