Podrobnosti recenze

5.4 5 10
Knihovna
watson04
watson04
Červen 28, 2010 3262
Líbí se mi

6.0
Kniha tu má rozporuplné reakce. A já z ní mám také rozporuplné pocity. Vlastně se mně skoro celá líbila. Je rozdělená do vetšího počtu krátkých kapitol, takže se čte svižně. V zásadě se v ní neděje žádný velký drama, takže jde o příjemnou nenáročnou oddychovku. V průběhu neumře ani jeden z těch 2, u koho jsem to čekal, ale zemřou 2, u kterých jsem to nečekal. Nicméně pořád se kniha držela v žánru příjemné oddychovky. Trochu mě mrzelo, že se jedna postava nedozvěděla, jak to Boris vlastně má. Na její reakci jsem totiž celou dobu vyčkával.

No a pak přišel závěr. Nevím, jaké emoce ve mně měla poslední dvoustránka vyvolat, ale moje reakce byla asi takováhle: "Cože? Už ZASE? To jako fakt?!?" Nechci knihu hanit, větší část mě bavila, ale tento způsob zakončení, zdál se mi poněkud nešťastný. Přišlo mně to zbytečný.

P.S. Česká titulka je makretingově určitě poutavější, než slovenský originál, ale ty duhové slzy jsou poněkud zavádějící, řekl bych.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.