Podrobnosti recenze

8.8 5 10
Knihovna
tomtom
tomtom
Březen 28, 2009 2290
Líbí se mi

7.0
Velká očekávání... V úvodu jsem se dočetl o tom, že autor je jeden z nejvtipnějších spisovatelů současti, že tato kniha je jedna velká sranda atd. jsem si domyslel z hodnocení na netu, jenže...

Všechny příhody, které autor líčí v krátkých a čtivých kapitolách podle mě nevylávají záchvaty smíchu, ale všechny jsou spíše jen úsměvné(a také poměrně čtivé). Místy i lehce nechutné. Což na druhou stranu oceňuji, protože se autor nevyhýbá choulostivým tématům.

Občas jsem si kladl otázku, jestli autor myslel i na děj, nebo prostě jen líčí epizody ze svého života. Také jsem nechápal jeho vztah k jeho staršímu příteli - Augustenovi šlo mu jen o sex a svého přítele nenáviděl nebo ho miloval, ale neuměl nebo nechtěl to dát otevřeně najevo?

Pokud se rozhodnete si tuto kniho přečíst, myslím, že vám to život nijak zásadně nezmění. Ale litovat ztráveného času snad také nebudete:)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.