Podrobnosti recenze

5.4 5 10
Knihovna
watson04
watson04
Červen 28, 2010 3261
Líbí se mi

1.0
Ked sa mi tato kniha dostala do ruk, hned moj prvy dojem zacal byt pochybny. Obalka knihy a jej viazanie mi silne pripominalo tie tuctove romany kategorie C a horsie, ktore vam kludne vypadnu aj z automatov na vlakovych staniciach hned vedla automatu s cokoladkami a napojmi. Niekto raz povedal "nesud knihu podla obalu", zial ako som neskor zistil moj prvy dojem sa tentoraz nemylil.

Uz na prvych strankach sa objavuju chyby a preklepy ako keby tu knihu ani nikto necital pred tlacou. Pribeh je miestami doslova absurdny, nerealny, roztahany a predpovedatelny. Postavy su plytke, velmi jednuduche a nekomplikovane, vobec nic vas na nich neprekvapi. V konecnom dosledku nie je v tej knihe nic, co by vas nutilo ju citat dalej a dalej az do konca, nic co by vas pri nej drzalo. Chapem, ze si ju homosexuali kupia, len preto ze je o homosexualoch a v nasich koncinach su podobne knihy velmi zriedkave, ale v pripade tejto knihy si skor myslim, ze by bolo lepsie keby ani nevysla.

Takze ju hodnotim 1/10 a pokial mate knihy radi, nekupujte si to...pretoze toto nie je kniha, toto je brak horsi ako jednovrstvovy recyklovany papier.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.