Podrobnosti recenze

8.4 30 10
(Upraven: Prosinec 26, 2017)
Celkové hodnocení

4.8
Příběh

2.0
Herecké výkony

6.0
Zvuk

7.0
Zpracování

4.0
Po přečtení několika komentářů jsem se na film moc těšil, jaký to bude úžasný zážitek, zvláště když zde byl zmíněn v souvislostech i snímek Zkrocená hora. Bohužel, pro mne jedno velké zklamání, z celého příběhu jsem si neodnesl jedinou emoci, o tom abych o něčem dále přemýšlel nebo ukápla i slzička, nemůže být ani řeči. Rozvleklý děj s tématy a pasážemi, které se k námětu filmu nijak neváží - spíš bych řekl vata- z žádné scény na mne nekoukalo napětí, skryté emoce, tak abych snímek hltal a nekoukal na jaké stopáži se nacházíme. Osobně jsem si zde našel mnoho snímků, které nesou nějakou myšlenku, poučení, zamyšlení, hluboký emoční zážitek - ale tento snímek k nim určitě patřit nebude. Ostatním, kteří to vidí jinak, se tímto omlouvám.... Dodatečně : Na základě zde zmíněných jiných snímků, které recenzenti ve srovnání s tímto filmem hodnotí jako díla, která v nich zanechala hluboký zážitek a emoce, nemohu zde nezmínit snímek Contracorriente

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.