Podrobnosti recenze

8.9 15 10
Filmobanka
erthos
erthos
Říjen 24, 2009 16050
(Upraven: Červenec 07, 2018)
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Na film se asi víckrát nekouknu, protože postavy mně svým smýšlením a chováním byly nesympatický. Proto vlastně ani nevím, jestli jsem jim přál happyend. Přesto ho ke zhlédnutí vřele doporučuju! Téma je pro mě neotřelé a příběh poměrně napínavý, bez předvídatelného konce.

Zaznamenal jsem několik námitek vůči nevysvětlenému motivu vstupu k nacistům. Jasně, členství v takové skupině je na palici, ale to je jiný příběh. Myšlenkové pochody těchto individuí jsou mi trochu záhadou, nicméně si myslím, že to nemusí mít vždy jednoznačné vysvětlení. Nepřijde zčistajana moment, kdy si člověk řekne - hmmm, budu nácek! I Lars se toho zdráhal, protože tam viděl ten rozpor.

V tomto příběhu mně to přišlo ale celkem zřejmý. Z armády ho vyhodili kvůli sexuálnímu harašení spojeném s homosexualitou, jeho matka se mu snažila naplánovat budoucnost, o kterou nestál, podle všeho se hledal a neměl jasnou představu co dál. No a do toho přijde náborář, kterej v něm vidí jeho přednosti a potenciál. A k tomu parta [doplňte sami], která dokáže ocenit jeho iniciativu a nápady.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.