Podrobnosti recenze

9.4 36 10
Filmobanka
Petris
Petris
Březen 01, 2009 4230
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Už to bude 10 let, co jsem ten film viděl poprvý. Tehdy mě v kontrastu mediální masáže moc nenadchnul. Příroda byla možná nádherná, ale tak na výlet - dlouhodobý pobyt v ponuré horské divočině je pro mě synonymem pekla. Ještě depresivněji na mě působilo manželství obou dvou - jeden má problém uživit rodinu, druhý se z chudoby sice vymanil, ale za jakou cenu, že... A málem bych zapomněl na to, jak film skončil.

Pro vysoké hodnocení jsem filmu dal po letech druhou šanci. Všechno výše popsané mně vadilo i tentokrát, ale už ne natolik, aby mně to zabránilo vnímat krásu celého příběhu. Plný počet tomu nedám, protože mně tam chybělo víc hřejivých momentů nebo ideálně jiný konec, který jsem si z předchozího zhlédnutí kupodivu nepamatoval...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.