Podrobnosti recenze

5.8 4 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Duben 16, 2019 1180
(Upraven: Duben 21, 2019)
Celkové hodnocení

7.3
Příběh

6.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

7.0
Zpracování

8.0

Hlavní role Íránce Ramina se solidně zhostil Arash Marandi, a i když celý příběh byl na mě trošku roztěkaný, jakoby záměrně lehce nedodělaný, kdesi končící, tak na mě zapůsobil. Zádumčivý až bázlivý, bojící se nové svobody, musí se nějak živit (pracovat), problémy s jazykem ...

Zaujala mě i postava Leti a dále především postava Guillerma (Luis Alberti) a stále jsem přemýšlel, kde já jsem toho svalnatého Mexičana viděl. Pak mi to došlo. Zatimco v tomto filmu se gay erotikou velice šetří (vlastně téměř žádná není), tak v jiném filmu zde uvedeném Luis Alberti (tehdy ještě ne tak svalnatý) drtí dlouhou dobu svým obrovským penisem prcinu sovětského režiséra Enzejštejna (Eisenstein in Guanajuato).

Až jsem sám překvapen, že si herce pamatuji jen dle toho, co měl mezi nohama (ej, jsem to ale chlípník ...)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.