Podrobnosti recenze

6.8 5 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Duben 28, 2019 1781
(Upraven: Květen 02, 2019)
Celkové hodnocení

7.0
Příběh

7.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

7.0
Zpracování

7.0
Pro vysoké hodnocení zde na serveru jsem na seriál taky mrknul, a ano, líbil se mi. Vyhovovala mně stopáž, takže se člověk nenudí.

Nicméně mě to nenadchlo až tak, jako předchozí dva recenzenty, a to asi z jednoho důvodu - kdysi jsem viděl deset let starý seriál o luxusní prostitutce z Londýna "Secret Diary of a Call Girl". Formátem i obsahem jde o obdobný seriál, jen Belle má v základním balíčku svých služeb i sex a její nejlepší kamarád není gay. S ohledem na to bych pro Bonding volil spíš výraz korektní seriál na nekorektní téma. Britové tohle řemeslo podle mě zpracovali lépe. Ale můj dojem může být zkreslen tím, že jsem příběh Belle viděl dřív, a tak jsem si ji oblíbil víc než Tiff.

Z gay seriálů alespoň vzádleně podobných mě víc bavily Cucumber (+ spin-off Banana), který všem vřele doporučuju, nebo třeba Eastsiders. Každopádně pokud se Bonding dočká další série, určitě na ni mrknu.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.