Podrobnosti recenze

6.6 8 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Prosinec 25, 2017 4595
Celkové hodnocení

5.3
Příběh

5.0
Herecké výkony

4.0
Zvuk

8.0
Zpracování

4.0
Já nevím, když jsem se o snímku poprvé dozvěděl, byl jsem nadšen, jako člověk zajímající se o problém "léčení" homosexuality, aneb o psychické a někdy i fyzické mučení opravdových, ale i pouze domnělých gayů a leseb, jsem očekával strhující příběh, který se opře o praxi, která běží ve Státech a ukáže ji ve své nahotě. To ale snímek nezvládl, snažil se, to je pravda, ale mohl z toho problému vytáhnout víc a to hlavně co se scénáře týče. Celou dobu mi přišlo, že se snímek bojí větší brutality (ne nutně násilnou) a syrovosti, jako by se nám snažil převyprávět příběh o něčem hrozném, ale vynechat tu hrůzu, takže velkou část filmu si člověk říká, vím že je to špatné, ale nevidím to na obrazovce.

Alespoň na mě to tak působilo, je však možné, že jsem čekal od snímku moc. Každopádně shlédnout to spíše doporučuji, neboť informativnost snímku je nezpochybnitelná a Troy Sivan. :D

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.