Podrobnosti recenze

9.8 6 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Květen 16, 2019 2319
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Přidávám se k hodnocení od Jiříka. Seriál se britům fakt povedl. Jde již o několikátý počin z pera Russella T. Daviese, který jsem měl možnost vidět, ale až teď jsem si je spojil s jeho jménem. Narozdíl jeho předchozích děl (Cucumber, Banana, A Very English Scandal, Queer as Folk) se příběh tentokrát nemotá čistě okolo gay problematiky, jen na ní vystavěl jednu z dějových linek vyobrazující problematiku migrace v souvislosti s gradujícím postavením LGBT komunity ve východní Evropě.

Oceňuji originalitu, aktuálnost (např. znovuotevření katedrály Notre-Dame v roce 2030, kterou zachvátily plameny teprve měsíc před odvysíláním epizody), ucelenost příběhu, rychlý spád, jasný začátek a konec bez potřeby příběh uměle natahovat a ždímat z něj prachy dokud to jde. Ne všechny osudy se vyvíjely tak, jak bych si přál, ale s koncem jsem byl spokojenej.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.