Podrobnosti recenze

7.0 6 10
(Upraven: Březen 07, 2020)
Celkové hodnocení

8.8
Příběh

8.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

8.0
Zpracování

10.0

Jsou fimy těžké na pochopení a někdy bych uvítal, aby měl divák možnost se na něj dostatečně připravit studiem děje tak, jako např. na nějakou operu v italštině, kterou v životě neviděl a nebo aby tvůrci filmu více poodhalili předem, proč je to tak a ne onak. Jistě to nebyli amatéři, kteří by nevěděli, jak namaskovat herce, aby mezi postavou byl fyzicky znatelný posun o dvacet let.

Dle mě je to film, na který je potřeba se podívat třeba s odstupem dvakrát, něco si o něm přečíst, porovnat názory těch, co sdělení tvůrců nepochopili a odsoudili (což plně chápu a respektuji) od těch, kteří si v hlavě vše až moc překombinovali.

Za mě nádherný film především svou hloubkou. Pod slupkou dlouhých záběrů na barcelonské ulice a scenérie (zdůrazňující Ochovo tápání a osamělost po ukončení dvacetiletého vztahu) a fyzickou neměnností postav, když se čas úplně otočil či zbláznil, se na mě vyloupl náš osud, OSUD KAŽDÉHO Z NÁS a jak jej můžeme ovlivnit nebo naprosto nepatrným a letmým rozhodnutím nadobro změnit, či si jej představovat tak jako Ocho, pokud bychom udělali či neudělali to a nebo tamto, ALE UŽ NIKDY VRÁTIT.

Velmi solidní výkony obou hlavních představitelů, jednoho Argentince a druhého Katalánce. Zpracování je nenápadné, ale vkusné, včetně nahých scén.

I když asi film nedá každý, tak určitě doporučuji ...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.