Podrobnosti recenze

5.6 9 10
Filmobanka
Jiřik
Jiřik
Duben 04, 2020 3328
Celkové hodnocení

4.8
Příběh

2.0
Herecké výkony

5.0
Zvuk

5.0
Zpracování

7.0
Nejde úplně o špatný film, protože vizuální stránka i herecké obsazení je slušné, ale bohužel však padá na příběhu a střihu. Nevím, co tím filmem chtěl režisér říct a spíš si myslím že chtěl popustit uzdu své fantazií, zejména erotické. Ano, ve filmu se objeví několik gay explicitních scén, které rozhodně nezaujaté diváky popudí. Možná však více diváka bude trápit spoustu zdlouhavých záběrů a scén, které nudí a zbytečně protahují film. Nakonec jsem to vydržel do konce, protože jsem byl zvědavý na závěr, ale prozradím že to bylo zbytečné. Jedna hvězdička je tedy ode mne maximum. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 0 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 0 /// ART: 2 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ]

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.