Podrobnosti recenze

9.0 14 10
Filmobanka
Ien25
Ien25
Listopad 17, 2019 6282
(Upraven: Listopad 10, 2024)
Celkové hodnocení

9.8
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Mám rád buddhismus i s jeho teorií převtělování, reinkarnace a ta pointa, příběh tohoto seriálu je pro mě nejzajímavější. Proto ze příběh 10, i když začíná "hrůzostrašně tragicky".
Jedním bodíkem dolů hodnotím zpracování, připravte se na ještě pomalejší tempo, než "normálně" pomalé jsou thajské seriály tohoto typu, někdy ucajdané, plačtivé, ale tak to má asi být a vlastně se jedná o plynoucí drama, kdy v některých dílech dochází k postupnému odkrývání a pochopení, kdo vlastně jsou v houští spletitých rodinných pokolení Pharm a Dean a někdy těm, kteří "věří", přejede mráz po zádech, ostatní, co hledají hlavně chyby, zůstanou chladní.

K herectví nemám co moc vytknout, hodnotím úrovní herectví ne Meryl Streep, ale těchto seriálů, někteří se zablýskli (kupodivu pro mě Manaow, babička Koi, uvolněný projev Wina a někteří další.). Odsuzovat herecky nemohu ani Deana a Korna, jejichž postavy takto byly napsány a oba byli zatraceně sexy.
Hudba fajn, totiž pokud máte delší seriál, tak si prostě na ústřední motiv písní zvyknete. Pozitivum vidím i v tom, že tento projekt vytváří kladný, realistický vztah ke klukům co mají rádi kluky, navzdory tomu, že zde na začátku proběhne i tragédie - zachází se s ní po celou dobu série s úctou a ne jakou s fraškou. DOPORUČUJI všem citlivým dušičkám.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.