Podrobnosti recenze

8.5 2 10
Filmobanka
TheTrouble
TheTrouble
Září 19, 2018 4151
(Upraven: Květen 25, 2021)
Celkové hodnocení

8.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

8.0
Zpracování

8.0
SKAM Italia mě nezklamala. Bohužel jsem ale viděl třikrát norský originál, takže nemohu dát známky nejvyšší, ale "jen" velmi vysoké. Věnuji se jen druhé sérii, ktera byla "italsky" mírně poupravena, ale zásadní příběh zůstal stejný. Nakonec jsem musel stahovat verze s angl. titulky, neboť cz titulky na čistá videa bez hard titulků nesedí. Herci se snažili a ani mi nevadilo, že ve skutečnossti sympatický Federico Cesari (Martino) byl oproti Tarjelovi o čtyři roky starší a starší i vypadal, kdežto Rocco Fasano (Niccoló) byl ještě o další čtyři roky starší (25), ale vypadal mladší.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.