Podrobnosti recenze

8.6 5 10
Filmobanka
petr12
petr12
Únor 08, 2021 778
(Upraven: Červenec 02, 2022)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
"...MOJE TĚLO CHCE ZOUFALE ŽÍT, ZATÍMCO UVNITŘ UŽ JSEM DÁVNO MRTVEJ..." Překvapivě krásný a nezměrně hluboký japonský projekt zaujme především gay diváka. Já jsem vše zhltl za jednu neděli. Jak osud zamával skrytým osmnáctiletým gayem Jun-em (skvěle zahráno hercem Kaneko Daichi-m, 22let) v posledním ročníku střední školy se jen tak nevidí. Žije jen s matkou Yoko, miluje Makotu, ženatého muže s rodinou, který by mohl být jeho otcem a tajně se s ním schází na sex, sbližuje se spolužačkou Miurou, která je fujoshi a ... dál neprozradím. Tak pravdivý příběh, kterým prochází řada gayů, bych vůbec od tohoto seriálu nečekal. Všechny postavy (vč. online postavy Mr. Fahrenheita - na konci seriálu velký šok) vykresleny naprosto bezvadně, vše do sebe (mnohdy smutně) zapadá. Doporučuji všem citlivějším dušičkám, ale jen spíše doporučuji, neboť japonský způsob zpracování je odlišný a někdo to nemusí pobrat ...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.