Podrobnosti recenze

8.8 9 10
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Únor 16, 2021 1506
Celkové hodnocení

9.8
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Tak druhá série no jestli byla lepší než první těžko říct, ale jelikož jsem si kluky hodně oblíbila tak jsem vděčná že druhá série je. Kluci jsou neskutečně věrohodní a s tohohle seriálů se nám vyloupl další očekávaný Dont say no na který jsem zvědavá. Každopádně Tharn a Type dali laďku hodně vysoko.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.