Podrobnosti recenze

6.1 18 10
Filmobanka
tomas106
tomas106
Únor 28, 2009 4462
(Upraven: Červen 10, 2009)
Celkové hodnocení

8.8
Příběh

10.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

8.0
Zpracování

8.0
Tak tento film ve mně zanechal opravdu stopu...

Tady člověk pochopí, jak moc si musí vážit života a hlavně přítomnosti toho nejcennějšího člověka na světě - maminky...

I přesto, že tomuto chlapcovi - Markovi - otec nechtěl špatně, stačilo více naslouchat... Zároveň chápu, že toho bylo na otce hodně , maminka zřejmě zemřela , co jsem tak pochopil

Pak si Marek (bohužel) vybral cestu, která vedla k jeho záhubě... Ta dětská naivita... Sám kluk (pohledný) v Praze a bez prostředků... A do toho prostředí absolutní spodiny, kde jedinou věcí, na kterou slyší všichni včetně "kamarádů" jsou jen a jen peníze... Lidský života = nulová hodnota... Prostě jen maso na výrobu peněz...

Absolutní zoufalost, spousta ran a nejen fyzických...

Hodně otevřený film... To šílené pozadí natáčení filmů 18+, drogy, prostituce...

Pak mě také dostalo jak muž, který stál za začátkem Markova špatného konce, v klidu zapaluje jeho otci cigaretu (i když nevěděl o této rodinné vazbě a ani by ho nezajimala)

Já tak doufal v lepší konec - v chlapcovu záchranu - když ho otec začal hledat...
A pak je jen oddělovaly dveře na WC, za kterými pomalu a jistě vyhasínal Markův život...

Do toho zase do Prahy přijíždí mladý chlapec s vidinou lepších zítřků...

Musím však souhlasit, že je zde homosexualita podána opravdu v hrozném, světle - jakoby homosexuál - rovnal se spodina...
Všechno to je prostě o lidech...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.