Podrobnosti recenze
6.1 18 10Tady člověk pochopí, jak moc si musí vážit života a hlavně přítomnosti toho nejcennějšího člověka na světě - maminky...
I přesto, že tomuto chlapcovi - Markovi - otec nechtěl špatně, stačilo více naslouchat... Zároveň chápu, že toho bylo na otce hodně , maminka zřejmě zemřela , co jsem tak pochopil
Pak si Marek (bohužel) vybral cestu, která vedla k jeho záhubě... Ta dětská naivita... Sám kluk (pohledný) v Praze a bez prostředků... A do toho prostředí absolutní spodiny, kde jedinou věcí, na kterou slyší všichni včetně "kamarádů" jsou jen a jen peníze... Lidský života = nulová hodnota... Prostě jen maso na výrobu peněz...
Absolutní zoufalost, spousta ran a nejen fyzických...
Hodně otevřený film... To šílené pozadí natáčení filmů 18+, drogy, prostituce...
Pak mě také dostalo jak muž, který stál za začátkem Markova špatného konce, v klidu zapaluje jeho otci cigaretu (i když nevěděl o této rodinné vazbě a ani by ho nezajimala)
Já tak doufal v lepší konec - v chlapcovu záchranu - když ho otec začal hledat...
A pak je jen oddělovaly dveře na WC, za kterými pomalu a jistě vyhasínal Markův život...
Do toho zase do Prahy přijíždí mladý chlapec s vidinou lepších zítřků...
Musím však souhlasit, že je zde homosexualita podána opravdu v hrozném, světle - jakoby homosexuál - rovnal se spodina...
Všechno to je prostě o lidech...