Podrobnosti recenze

6.6 3 10
Filmobanka
Andrea1717
Andrea1717
Březen 06, 2022 760
(Upraven: Březen 12, 2022)
Celkové hodnocení

8.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

8.0
Zpracování

7.0
U Japonců si vždy cením toho, že jdou do všeho naplno. Tak je tomu i u tohoto projektu, kdy herci i ty "pusinky" zahrají tak, jak mají být a nejsou rybí či kamenné, jak jsme zvyklí mnohdy v Thajsku, Filipínách, někdy i v Koreji. Je to drama ze života, kdy se ti muži podvádí navzájem, jsou krutí, prolhaní a pak si hrají na ublížené oběti, herecké výkony výborné. U zvuku jsem nenašel nic, co by mě přimělo hodnotit jej jako podprůměrný, ve zpracování mi vadil poslední dlouhý "roztřepaný" závěr na "zklamaného" Shina, i když to zřejmě tak tvůrci chtěli. V hodnocení mnozí diváci strhnou body za to, že to není pohádka nebo alespoň polopohádka, postavy nejsou žádní krásní princové a muži, co mají rádi muže, jsou zde vykresleni v ne moc lichotivých barvách. Ale i toto je pro mě život sám. Film mi to "něco" dal.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.