Podrobnosti recenze

8.5 13 10
Heartstopper / Srdcerváči
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Březen 16, 2022 3637
(Upraven: Říjen 08, 2024)
Celkové hodnocení

8.0
Příběh

7.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

8.0
Zpracování

7.0
Myslel jsem, že to bude víc reálnější, trochu to chvíli připomínalo příšernosti z jihovýchodní Asie, ale naštěstí to ten styl není. Je to prostě pohádka pro mladší teenagery. Všichni herci skvělí. K obsahu bych vytknul hlavně tu bisexualitu. Je mi jasný, že pro většinu společnosti je to přijatelnější než homosexualita, ale v 21. století už snad takové alibismy nemáme zapotřebí. Je fajn, že seriál upozorňuje i na jiné aspekty seznamování, jako je třeba udržení přátelství. Update po 2. sérii - pohádka pokračuje, kluci se ve vztahu dostali k cucfleku, což působí komicky, na druhou stranu to je tak výborně zahrané, že celkové hodnocení neměním. Update po 3. sérii - už to připomíná deník z psychologické poradny. Něco jako "teď jsem provedl defekaci, nechceš si o tom popovídat?" - na druhou stranu to zapadá do stylu generace sněhových vloček. Reálnosti ještě více ubylo, některé scény jsou fakt komické (Elle nemůže přespat u Taa...co by se asi tak mohlo stát), ale když to má mít výchovný efekt, tak to holt jinak nejde (např. "bezpečný" sex dvou paniců). Musím však ocenit, že série obsahuje momenty pro cílovku velmi přínosné (rady tety, důležitost přátelství atd.). Herecky snad ještě lepší než předchozí řady, takže musím hodnocení zachovat.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.