Podrobnosti recenze

6.8 9 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Srpen 14, 2022 8396
(Upraven: Říjen 30, 2022)
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

8.0
Standardní seriál se dvěma hlavními dvojicemi: Bratři Khim a Rain z rodiny nejbohatšího realitního magnáta a jejich boyfridends Sun a Phayu. Z romantické atmosféry v prvních deseti dílech se přemění v kriminální drama, samozřejmě s dobrým koncem, který mě ale připadl v rychlosti odbytý, jako by autorům došly nápady a fantazie nebo producentovi peníze. Děj je často zpomalovaný dlouhými záběry nádherné přírody. Také hudba, především klasická, je vynikající a seriál odlišuje od jiných. Seriál se mi líbil, ale nijak nevybočuje z dlouhé řady thajské produkce. Líbila se mi především dvojice Rain a nádhernej Phayu, ale všichni kluci tam byli moc hezcí, na rozdíl od jiných seriálů. Každý díl má necelou hodinu, takže je to program minimálně na šest večerů, ale všem doporučuju.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.