Podrobnosti recenze

7.9 11 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Únor 25, 2020 5060
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Ač mě seriálový vzor Love Simon moc nenadchnul, seriál Love Victor mě svou pozitivní energií úplně pohltil. Herecké výkony většiny postav jsou přesvědčivé, obsazení charismatického poloportorikánce Michaela Cimina do hlavní role bylo skvělou volbou, byť v prvních dílech vypadá až moc vyplašeně. Ocenit musím i výběr songů, které v seriálu zazněly, a které skvěle dotvářejí děj. Zejména Nostalgic od Arizony v 6.dílu, nebo Lost Without You od Freya Ridings během poslední scény Viktora s Benjim v 10.dílu. Ta scéna mě dostala do kolen. Druhá série byla o kus lepší než ta první. Skvěle napsaný scénář. Mezilidské vztahy jsou zde vykresleny mnohem reálněji, a problémy se zde řeší přesně jako v reálném životě. Třetí série jde ještě dál. Zde se tvůrci už odvázali (sex v autě, atd), ale aniž by seriál ztratil svoje kouzlo. Pro mě je Love Victor nejlepším západním seriálem vůbec. Velmi doporučuji.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.