Podrobnosti recenze

9.0 13 10
Filmobanka
cleo
cleo
Červen 27, 2009 6810
(Upraven: Srpen 15, 2009)
Celkové hodnocení

7.5
Příběh

7.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

7.0
Zpracování

8.0
bevore ------

Nechci být negativní pipkou.... Ale seriál je prezentován jako scifi ale přijde mi to jak laviná Buffy na tu sem se koukal když mi bylo 10 let... Je to spíš přehlídka teplých polibků a podtextu .....

-----

Se vším co je napsané víš nadále souhlasím, seriál je prezentován špatně, do konce druhé série je spíše lacinou Buffy .... Ovšem má své kouzlo a velmi emocionální závěr.

Posledních 5 dílu (tedy třetí řada) + 3 poslední řady 2 jsou tím nejlepším co jsme za poslední dobu viděl. Je to slátanina lidských povah tak, jaké opravdu jsou, i stateční hrdinové mají temnou minulost a i záporáci mají co opatrovat. Nikomu nedošel dech ba naopak, nový dech nabrali a vyloudili ze sebe to nejlepší, co sem jim povedlo. Závěr seriálu je opravdu špička a je tím pravým důvodem proč se na něj dívat.

A jak tu někdo komentoval, že Jack se chová ve třetí serii k Intovi jako debil... Nemyslím si nevšiml jsem si ničeho zvláštního, někdy to tak chodí. Navíc jeho smrt Jacka dosti vzala a to něco dokazuje.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.