Podrobnosti recenze

8.5 10 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Říjen 12, 2022 2876
(Upraven: Prosinec 15, 2022)
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Tak jo, zajímavý film, to se musí nechat. Tina vnímám dost specificky, kluk, který si od puberty myslí, že ho druhá máma opustila a co si budeme nalhávat, děti rozchod rodičů vnímají jinak a hlavně v pubertě, kdy hormony lítají nahoru dolů. Takže vlastně nemá rád sám sebe a v tom je podle mě kámen úrazu, protože pokud někdo sám sebe vnímá takhle, nemůže milovat druhého a pokud tvrdí, že miluje podvádí tím jak sebe tak i druhého. Chan mě jako postava moc nezaujal. Ale kdo byl pro mě zajímavý byl dlouhovlasý ďábel. On byl pro mě obraz černého svědomí a skryté touhy zkusit něco ''zakázaného'' a přesto na konci řekl pravdu, kterou si Tin musel uvědomit, že nejdřív musí odpustit sám sobě. Píseň při závěrečných titulcích byla krásná a text mě chytil za srdce. Pár sprostých slovíček mi teda vážně nevadilo. Šáhněme si všichni do svědomí, teď tedy mluvím k ''něžnému pohlaví'' , že umíme být daleko horší :)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.