Podrobnosti recenze

9.6 27 10
(Upraven: Prosinec 29, 2022)
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0
Neskutečná jízda, tenhle seriál. Je v něm úplně všechno, akce, humor, vášeň, sex, romantika i hromada intrik, kdy nikdo nevěří nikomu. Skvělá muzika, výborný postavy. A navzdory tomu, jak je ten seriál nadupaný, není přeplácaný a všechny ty ulítlý a překombinovaný scény tam vlastně dokonale pasují.
Ústřední dvojice je prostě skvělá. Porsche neřízená střela, občas trochu pako, ale prostě mu odpustím úplně všechno. A Kinn, který musí maskovat svou citlivou stránku, aby přežil ve světě, do kterého se narodil. Nečekala jsem, že jejich příběh bude tak romantickej a vtipnej. A ta chemie mezi těma dvěma...
Ještě víc překvapení pro mě bylo, kolik něhy a romantiky dokázali tvůrci nacpat do těch pár scén páru Pete a Vegas. Dokonale propojeno s tou drsnou stránkou jejich vztahu a pro mě asi emociálně nejzajímavější pár. Navíc byli tak strašně vtipní
A Kim a Porchay byli pojati zase úplně jinak, a opět skvěle, první láska, roztomilost. A líbila se mi ta napínavá nečitelnost u Kima, co vlastně chce jak ve vztahu ke své mafiánské rodině, tak ve vztahu k Porchay-ovi.

A ne, druhou sérii, prosím, ne. Takhle je to dokonalý :)

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.