Podrobnosti recenze

10.0 18 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Září 18, 2022 9106
(Upraven: Leden 01, 2023)
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0
Tenhle seriál mě chytnul už od začátku, právě tím, že na začátku začíná s postavami, který vlastně divákovi nejsou až tak sympatický, ale tím jak je pozná, tak jsou mu stále bližší a zajímavější. Stejně tak fungují ty postavy mezi sebou, ani jedna postava není z toho svého budoucího protějšku nijak extra nadšená a ten vztah se buduje postupně vzájemným poznáváním.
Hodně se mi líbilo to takové trošku komplikovanější vyznání lásky u obou hlavních postav. Zaujalo mě, že Bai Langa poslal An v tom 8. dílu do háje a nechal se uhánět. No a ještě před tím mě bavilo, jak An Langa poměrně dost otevřeně sváděl, zatímco Lang se naopak dost snažil to nechápat
Trošku mě mrzelo upozadění toho Bai Langova traumatu z minulosti, který dost zajímavě rozjeli a tím, že se dal dohromady s Xun An-em jakoby problém zmizel. Ale podle hromady plyšáků, kterou je zavalený i po závěrečných titulkách soudím, že se to z jeho mysli úplně nevytratilo.
Nad zápletkou s Xun An-ovými rodiči už jsem snad vyvztekala a po týdnu od prvního zhlédnutí a po opětovném zkouknutí už mi nepřišla až tak mimo. A vlastně mám ráda, když ve mně nějaký seriál vzbuzuje emoce.

Alex a RJ... tak Alex byl naprosto boží, krásnej, na venek suchar bez špetky projevené emoce, přesně tyhle typy mám v seriálech ráda. No těch pár scén s RJ byly úžasný a dost mě mrzelo, že to tak nějak ukončili-neukončili. Ale vlastně i tenhle typ příběhu, kterej tak nějak visí v budoucnosti mám taky ráda.

Třetí páreček opravdu zbytečnej, takovej nijakej, takže mě vlastně ani nevadí, že ten prostor nedostal. Naopak, líbila se mi ségra seniorka ochranitelka, skvěle zahrála mrchu alá "tenhle typ tchýně" ta její sekvence s Xun An-em byla vtipná, ale opět trošku s přesahem. Spíš jsem měla pocit, že měla strach o ně o oba než jen o bráchu.

Mám ráda ty konverzace mezi postavami, obzvláště dvojka Alex-Bai Lang mě bavila. Hodně se mi líbila ta muzika, především úvodní od Alexe Chou, a pak I Shouldn’t od Ray-e.
A třeba ten seriál není dokonalej, ale mě sednul, i tou rozporuplností, co ve mně vzbuzuje.

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.