Podrobnosti recenze
8.1 10 10Celkové hodnocení
8.5
Příběh
9.0
Herecké výkony
9.0
Zvuk
8.0
Zpracování
8.0
Uf ...film jsem viděla na Netflixu a přestože je moje hodnocení vysoké, tak já se na něj určitě už znova nepodívám. Podepisuji se pod to, že se jedná o velmi silný příběh, dokreslený dokonalou hudbou. Bohužel moje chyba, že jsem úplně nedokázala vnímat příběh jako celek, ale zasekla jsem se na scéně očí Nathana v odjíždějícím autě, ve kterých je vidět, že si uvědomuje co přijde. Tato scéna mi straší v hlavě a vyvolává panické pocity, že bych nedokázala ochránit své dítě. Další traumata vznikají z bezmoci a viny Jonase, který se sice zachránil, ale pořad bude řešit otázku co by bylo správně: utéct/zůstat, takže i jeho život je vlastně nekončící "peklo".
Takže tyto silné okamžiky jsou důvodem proč si sledování filmu nezopakuji, ale všem, kterým se podaří udržet si nadhled a vnímat film jako memento ho doporučuji, mě se to bohužel (alespoň zatím) nepodařilo.
Takže tyto silné okamžiky jsou důvodem proč si sledování filmu nezopakuji, ale všem, kterým se podaří udržet si nadhled a vnímat film jako memento ho doporučuji, mě se to bohužel (alespoň zatím) nepodařilo.