Podrobnosti recenze

9.1 8 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Květen 30, 2022 2731
(Upraven: Duben 19, 2023)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Seriál Vice Versa je pro mě obrovským překvapením. Původně mě odrazovalo téma paralelních světů, a také herecké obsazení hlavních rolí: Relativně neznámý Sea v roli Talaye, a Jimmy v roli Puena. Jimmyho můžeme znát spíše jako Waie ze seriálu Bad Buddy. Vice Versa se zaměřuje na dva laskavé lidi, kteří se snaží procházet situací, ze které nemohou najít cestu ven, a neznají žádný konkrétní způsob jak ji vyřešit. Je to příběh dvou lidí, kteří se upřímně milují a respektují, a snaží se co nejlépe si porozumět a učit se jeden od druhého. První dvě epizody jsou ale moc překombinované. Tvůrci se totiž rozhodli, že divákovi vše vysvětlí hned v úvodu. Od 3.epizody tempo ale zvolní, a příběh Puena a Talaye se konečně rozvíjí. Zejména druhá polovina série je tak úžasná, a je tak nádherná, že mám chuť si seriál hned pustit znovu :) Jimmy v roli Puena je úžasný, jako by ta postava byla napsána a inspirovaná jím samotným. Totéž platí pro Sea, i když je to poprvé, co ho vidím ve významnější roli. Potěšilo mě, že se v seriálu objeví i Ohm s Nanonem, Perth Tanapon v roli režiséra, a hlavně roli veterináře Mixe si zahrál vystudovaný veterinář Mix Sahaphap. Za zmínku stojí i krásný ústřední song By my Side v podání Jimmyho.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.