Podrobnosti recenze

9.8 9 10
Filmobanka
petr12
petr12
Říjen 13, 2022 3473
Celkové hodnocení

9.8
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Tenhle seriál se mi tedy hodně dostal pod kůži už hned prvním dílem, tím stylem vyprávění, atmosférou a úžasnými postavami. I když je tam hlavní zápletkou ten vztah dvou kluků, je ten jejich milostný vztah spíš v pozadí a pořád je ten příběh vyprávěný z pohledu vztahu tří přátel. Hodně silný příběh o přátelství… a o tom, že cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly.
Další věc, co se mi na tom seriálu hrozně líbí, ty poslední 3-4 minuty pod závěrečnými titulky, kdy nemluví, ale kamera běží dál s úžasným hudebním podkresem, a nebo to ticho v 6. díle.... prostě more than words...
Výborné ty závěrečné díly. Líbí se mi, jak jsou zaměřeny hlavně na Makia, na ten jeho postoj - je mi všechno jedno, všechno je v pohodě, jen si užívám a nic neřeším ... a pak vyleze ten zašlapanej "šváb=slabost" když ho nejmíň čeká .. a opět ta běžící scéna na konci s písničkou.
Každý díl spousta zdánlivě obyčejných situací, spousta mluvení o něčem, a sem tam kapička, náznak, záchvat emocí, a pak pod těmi závěrečnými titulky diváka sejmou jedním velkým špláchem beze slov.
A nějak jsem tam úplně neviděla toho šťastného a milujícího otce od dítěte a manželky, ale osamělýho kluka, který ztratil lásku i kus sama sebe. A zatím se drží alespoň toho pošramoceného vztahu s rodinou, aby neztratil úplně všechno.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.