Podrobnosti recenze

9.2 12 10
Filmobanka
watson04
watson04
Srpen 29, 2022 3946
(Upraven: Červen 06, 2023)
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Pěkný film. Hodně se mi líbili oba hlavní představitelé, jak herecky, tak vizuálně. Luka je prostě krásnej, a Gerhard je zajímavej, charismatickej. Příběhy na základě skutečných událostí si musí vybírat, jaké scény z toho života a jak odprezentovat. Líbí se mi, jak to pojali a jak jednotlivé scénky z jejich příběhu vybrali a poskládali. Občas zkratkovitě, občas náznakem, občas trošku teatrálně, žádné velké drama, žádné přehnané reakce a přesto spousta zajímavě emociálních scén. Nepotrpím si na okázalá gesta a vyznání, přesně tady na konci přišlo to moje „ale nene“. Nicméně pak tam byl ten záběr v autě, ten uvolněný šťastný úsměv, který vyjádřil, že ten happy end je tady i o něčem jiném než o "žili spolu až na věky"

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.