Podrobnosti recenze

8.9 6 10
The Promise
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Březen 01, 2023 7589
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Pěkný seriál. Jak moc velký je strach ze ztráty někoho, koho ve svém životě zoufale chceme a potřebujeme a překročení nějaké hranice může všechno zničit. A co je vlastně větší ztráta?
Hlavní postavy krásné, emociálně rozervané, zasazené do hezkých exteriérů i uvěřitelných životních kariér. Hezké prostřihy na bezstarostné kámoše v dětství, dospívání i na ty dospělý „kluky“, kteří se po letech konečně setkají. Jako třešnička na dortu mi tam přišla ta sestava fajn vedlejších postav v čele s Partym, australská linka trošku víc náhod, ale i tak pěkná zápletka. Naprosto boží byla babička.
Nadchly mě dvě speciální epizody, každá z pohledu jednoho z nich. Jako samostatný dvojdílný seriál fungují naprosto geniálně. Ve spojení s následujícím seriálem jsou taky supr, ale jsou tam patrné některé myšlenkové rozpory.
Druhá polovina seriálu o moc lepší, především díky tomu, že přestali rozveselovat vedlejšími postavami, ta serioznější rovina, do které to přehodili mi sedla víc.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.