Podrobnosti recenze

7.9 6 10
Love Tractor
Filmobanka
Naomi159
Naomi159
Červen 08, 2023 2643
(Upraven: Červenec 10, 2023)
Celkové hodnocení

8.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

8.0
Zpracování

8.0
Roztomilý příběh Seon Yula, který utíká z velkoměsta na odlehlý korejský venkov, aby si zde v dědečkově domě ujasnil své životní priority. Venkovské scenérie seriálu hodně pomáhají, stejně tak obsazení hlavní role Seon Yula sympatickým osmadvacetiletým Kwan Soo Kimem. S druhou hlavní postavou, farmářem Suh Ye Chanem jsem ale měl problém. Ta postava svým přehráváním mě moc neoslovila, a nevěřil jsem ani jeho věku 20 let. Vedlejší postavy jsou ale úžasné. Nejvíc mě zaujala holčička ze sirotčince, a její rozhovor se zraněným Seon Yulem ve třetí epizodě. Předpokládal jsem, že právě ona bude tím spojovacím článkem mezi Seon Yulem a farmářem, a že bude impulzem ke smíření Seon Yula se svým otcem. Tohle byla bohužel jediná vážnější a hlubší pasáž celého seriálu, která nebyla dále rozvinuta. Celkově jsem od seriálu čekal víc. Místy je to jen reklama na traktor Daedong HX 1400

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.