Podrobnosti recenze

8.1 4 10
(Upraven: Červenec 29, 2023)
Celkové hodnocení

7.8
Příběh

8.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

7.0
Zpracování

8.0
Môžete sa nasýtiť chuťami rôznych pokrmov a tým by som v rámci jedla nazvala túto sériu ako jemnú, skôr dezert. V názve a pri príprave jedla znie často pikantnosť a niektoré situácie aj boli (pri riešení vzťahov, životných situácií, dotyky, gestá, bozky). Séria je skôr o priateľstve, podpore ľudí, spolupráci. Sympatická mi bola Phirada (Mint Putthida Samainiyom), krásna žena a pekne priamo vedela uzemniť protivnú Amy (Darran Zeththinich Chanavarasutthisiri). Áno i tú sú riadne prehnané scény a dialógy, situácie, ale, i tak ma "niečim" zaujal tento seriál, že som ho pozerala časť po časti v jeden nášup. Najkrajšia pasáž pre mňa sú ako pohľadný a sexy Phipop (Green Piyapoom Thanawanittrakoon) navrhne Poonovi (Peter Chonpachara Jeepetch) spoluprácu v rámci reštauračných služieb, miesto konkurencie a boja. Krásna výzva do budúcna pre ľudstvo, ako sa dá spolutvoriť miesto - sa biť. Prvotne som sa veľmi tešila na Mayoma (Bank Toranin Manosudprasit) a Tengnueng (Bonus Tanadech Deeseesuk (pod vplyvom série GenY). Tu ma nejak extra neprekvapili a svoju "žhavosť" zo spomínaného seriálu v tomto riadne utlmili. Zaujalo ma však video, čo natočil Teng pre Mayoma - krásna scéna i jeho uvedomenie si toxicity predošlého vzťahu... Zrejme tým, čo spomínam na začiatku je to dielo skôr jemné ako extrémne pikantné. Nájdete tu však pár poučných detailov do života.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.