Podrobnosti recenze

9.7 8 10
Celkové hodnocení

9.8
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Hodně realistický příběh ze života. Patnáctiletí nerozluční kamarádi, kteří jsou po incidentu nedobrovolně odloučeni, se po deseti letech náhodně setkávají v ne příliš fungujícím kancelářském prostředí. Oba si prošli hodně bolestivou minulostí, a přestože sdílí vzájemné hluboké city, oba jsou zmatení a zoufalí. Hodně se mě líbil Kazumův nakažlivý optimismus, a také to, že Kazuma to s Renem nikdy nevzdal, i když to měl často hodně těžké. Herci ve svých rolích byli skvělí. Ta přitažlivost Kazumy a Rena byla cítit, a i v intimních scénách bylo na co koukat. Moc se mě líbili i dětští herci v rolích mladého Kazumy a mladého Rena. A ač nejsem příznivcem flashbacků, tady to přepínání mezi 25 letými a 15 letými kluky mě přišlo přirozené a i logické. Celkový dojem ze seriálu mám vysoce nadprůměrný. Určitě se k němu vrátím.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.