Podrobnosti recenze

9.3 12 10
Stay by My Side
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Červen 30, 2023 8761
(Upraven: Září 05, 2023)
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Spousta pozitivní energie vyzařuje z tohohle seriálu. Hlavní představitelé jsou spolu boží. Ta duchařská zápletka mě úplně neoslovila, ale ta série nedorozumění a situací z ní plynoucí, byla skvělá. Hrozně mě bavili ti dva spolu. Jak ta ochranitelská odanost a přímočarost Jianga, tak i ta občas nepochopená nesobeckost a nejistota Bu Xia, který nechtěl aby kvůli němu Jiang omezoval všechny své sny. Líbí se mi, jak si vlastně od tý doby co jsou spolu, pořád dávají najevo, že se mají rádi. Prostě hezký to jejich oňuchňávání.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.