Podrobnosti recenze

9.3 9 10
Laws of Attraction
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Srpen 25, 2023 3550
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Kriminální zápletka je zde tak dominantní, že BL faktor jde v prvních epizodách stranou. Zápletka je opravdu originální a příběh má takový spád a dynamiku, že udrží divákovu pozornost od prvního momentu až do překvapivého konce. A dokáže to i bez cliffhangerů na konci epizod. Hlavní postavy jsou zde vykresleny hodně syrově. Právník Chan, kterého musíte nenávidět a milovat současně, odkrývá svou tvář, a odkrývá také svou bolestivou minulost, abychom pochopili jeho mazanou povahu. Chan pomůže Tinnovi najít osobu, která zabila jeho neteř. Stopa ale vede k synovi vlivného senátora. Musím se přiznat, že více než hlavní pár mě zaujal vztah senátorova syna a jeho bodyguarda. V některých epizodách si zcela ukradli pozornost, a jenom lituji, že nedostali víc prostoru. Podobně jako u recenzentky níže, je toto moje recenze číslo 100, a jsem rád, že se můžu podělit se svými postřehy a dojmy.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.