Podrobnosti recenze

8.2 5 10
Cassandro
Filmobanka
Jiřik
Jiřik
Srpen 26, 2023 1261
(Upraven: Listopad 18, 2023)
Celkové hodnocení

7.8
Příběh

7.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

7.0
Zpracování

8.0
Nějaké škatulkování, zda je to více životopisný film nebo sportovní mě nebaví a prostě je to tak, jak to je, jak to chtěli natočit a sdělit tvůrci.
Překvapilo mě větší množství "odpadních" hodnocení od homofobů na ČSFD, kteří si svým hodnocením jen vybíjí nenávist, jak je možné, že zápasník je gay (?). Film je to přinejmenším kvalitní a role Cassandra velmi dobře a přesvědčivě zahraná. Obohatilo mě to.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.