Podrobnosti recenze

8.3 7 10
Filmobanka
Petris
Petris
Únor 22, 2009 4277
(Upraven: Září 22, 2009)
Celkové hodnocení
 
9.8
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0
Jeden z najlepších krátkych filmov. Má tému, vie jej dostáť, má spád i pointu, je nielen sexy, ale aj živý a uveriteľný.

Dvaja muži práve ukončili sexuálny akt, musia ešte zvládnuť fakt, že doposiaľ obaja boli hetero. Jeden z nich zmätkuje, kým druhý pristupuje k veci vyrovnane a triezvo. Je to to najkrajšie, najodvážnejšie a najúprimnejšie poňatie sexuality ako takej. Zabudni na hetero a homo. Ak raz príde muž, alebo žena, s ktorou sa budem cítiť duševne spriaznený, budem ju/ho milovať bez hanby, bez toho, aby som musel riešiť či som kvoli tomu homo alebo hetero. Sme skrátka ľudia, zamiluvávame sa do partnerov, ktorí su často prekvapením.

Myslím, že sa bude páčiť homosexuálom, lebo väčšina z nás sníva o dosiahnutí nedosiahnuteľného, dotknúť sa hviezdy - zažiť fyzickú intimitu s heterákom - aj heterosexuálom, lebo je o intímne fyzickom vyjadrení priateľstva (čo sa medzi chlapmi samozrejme "nesmie", aj keby sa chcelo), touto cestou dokážu prijať homosexualitu ľahšie, než keď sú homosexuáli "tí druhí, neznámi, nebezpeční". Môže sa to stať aj Tebe. Stretneš niekoho, pozrieš sa mu do očí a vieš... Deje sa to, zažil som to.

Na túto progresívnu tému zatiaľ nebol natočený ani celovečerný film, ani kraťas. Tomuto sa ju podarilo spracovať veľmi profesionálne. Celých trinásť minút si vravím: "Áno, áno, konečne! Tak som to celú dobu cítil."

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.