Podrobnosti recenze

7.9 5 10
Twins
Filmobanka
Nioba
Nioba
Listopad 04, 2023 6231
(Upraven: Leden 25, 2024)
Celkové hodnocení

7.3
Příběh

7.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

8.0
Zpracování

7.0
Seriál nebyl úplně TOP, ale měl jednu "divnědobrou" vlastnost. Stále mě přitahoval po každém díle, i když to bylo někdy jak na houpačce. Po úvodním traileru jsem byl nadšen, po pár dílech nadšení opadlo, pak zase nabralo, prostě jako sinusoida, a to je známka pro mě, že "něco" v něm bylo, takový mírný, solidní nadprůměr. Sportovní prostředí, příběh nebyl z mého pohledu dokonalý, nebo bych něco udělal jinak, ale uznávám, jak to chtěli natočit, mnohé postavy nebyly dotažené, málo prostoru, jakoby tvůrci chtěli pobrat kdeco, ale vznikl z toho pro mě takový pall mall některých nedotažeností. Kluků jak psů, ale to bylo nutné kvůli sportovním týmům a paradoxně ze všech těch mnoha herců ten nejhlavnější Frame měl tu postavu nejméně sportovní, zřejmě byl vybrán pro své herecké schopnosti (?) či slaďounký čumáček, ale oproti jiným měl úzká ramínka, paže s bahýnkem místo svalů nebo šlach, jeho protějšku Rayena (First) jsem si už všiml dříve kvůli jeho sportovní postavě v epizodní roli šermíře v Oh! My Sunshine Night (mohl by dělat modní přehlídky tak, jako Nod z Nitimana a OMSN), zaujali mě Thun a Sam (zjevem, prostě hezčí samečci), dívka Salmon se mi zdála někdy trošku "divná", matka dvojčat na facku, na sportovní prostředí tam bylo jaksi moc teplo (moc BL postav).

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.