Podrobnosti recenze
8.9 13 10Dva lidi, kteří by se za běžných podmínek neměli šanci poznat. Rozmazlený bohatý kluk, a chudý mechanik s kriminální minulostí. A potkají se v okamžiku, kdy jim život ty hrany už zatraceně obrousil.
Jeden zoufale hledá někoho, kdo se k němu bude chovat alespoň trochu „jako před tím“ a je uzavřený před všemi, kdo ho dřív znali. Druhý se plácá v pocitu viny a boji s předsudky kvůli svému pobytu ve vězení. Líbila se mi ta jejich společná cesta, kdy se učili být s někým a sami sebou „po tom všem“.
Hodně se mi tam líbil celkově ten hudební podkres, kolikrát jsem si všimla, jak je ten seriál je příjemný na poslech. A celkově soundtrack a texty doplňovali děj dokonale.
Přes všechny zvraty v příběhu i jejich „průhlednost“ se mi líbilo to roztahané ukončení na pokračování. A i když bych třeba některé scény brala jinak nebo vůbec, tak jiné byly zase geniální, vtipné, lehce lechtivé i originální.
A boží jsou všechny ty scény z natáčení, kde je vidět, jak to není jen o hercích, ale i režisérovi. I on je jedna z hvězd toho seriálu a ta jeho práce s nimi byla úžasná.