Podrobnosti recenze

9.6 8 10
Filmobanka
มิกกี้ - Mikky
มิกกี้ - Mikky
Říjen 22, 2022 5325
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Tenhle příběh jsem si vybrala jen kvůli Nutovi, příběh, o kterém jsem věděla, že nebude mít konec " a žili spolu šťastně až do smrti'. Ale vůbec nelituji, spotřebovala jsem haldu kapesníků, dostala záchvat smíchu, prožila celou škálu emocí. A pokud ve vás seriál, kniha či film dokáže vyvolat tolik emocí, pak splnil svůj účel a já jsem za to vděčná. Ač bylo obsazení skvělé, herecké výkony všech byly uvěřitelné, tak musím prostě vyzdvihnout Nuta, jeho obrovský talent a potenciál. A i když tento příběh neskončil " a žili spolu šťastně až do smrti" zanechal ve mně pokoj a naději věřit v " žili spolu šťastně i po smrti".

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.