Podrobnosti recenze

5.8 4 10
Playboyy
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Listopad 19, 2023 6170
(Upraven: Srpen 04, 2024)
Celkové hodnocení

7.0
Příběh

6.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

9.0
Zpracování

6.0
Když seriál začal prvním dílem, byl jsem vyloženě nadšený, že začíná zcela něco nového, už jen samotná úvodní skladba supr. Dále mi z toho vycházelo, že to snad nebude mít nějaký valný příběh, ale nakonec tam byl, i když komplikovaný a pro mě ne moc atraktivní. Oceňuji snahu tvůrců oslovit diváka něčím jiným, i když dle mě se to úplně nepodařilo. Především jsem cítil některé choulostivější scény jako "nucené", nemusely tam být a mnohdy ne moc dobře provedené, natočené a hlavně, co na mě nepůsobilo dobře, byla ta množina těch druhých klučinů. Všichni mají ve skutečnosti sice přes dvacet, ale zase je tam tak dobře načesali, že kluci mnozí vypadali na patnáct šestnáct let, a to už mi jaksi nekorespondovalo s tím, jak se tam "eroticky" předváděli. To ta množina "svalovců" vypadala dospěle a fyzicky velmi dobře, i když mnohdy to zadrhlo trošku po herecké stránce. Někdy méně je více.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.